Napovedi Gastro funk Danilo1

Objavljeno marec 1st, 2011 | Avtor admin

3

Na TV3 prihaja Riba na oko – najbolj resničnostni kuharski šov pri nas

Resničnostni kuharski šov Riba na oko bo premierno predvajan na televiziji TV3 14. marca ob 20. uri. V njem bodo slavni od ponedeljka do petka v svoji domači kuhinji preizkušali svoje kuharske sposobnosti in z gledalci delili njihovo kuharsko znanje in  izkušnje ob pripravi večerje. V prvem tednu bodo za kuhalnico poprijeli Lara Jankovič, Milan Gačanovič, Maja Prašnikar, Gregor Čulk in Mare Brko. Pomembno vlogo v šovu pa bo imel tudi »gastro funk« Danilo Ivanuša.

Resničnostni kuharski šov Riba na oko bo vsak teden združil pet znanih slovenskih obrazov in preizkušal njihove kuharske sposobnosti. Vsak dan bo eden izmed petih kandidatov pripravil večerjo za ostale štiri zvezdniške goste. Gostil jih bo v svojem domačem okolju ter v svoji kuhinji pokazal, kako se spopada z veščinami kuhanja. V prvem tednu oddaj, ki se pričnejo že 14. 3. ob 20. uri, bodo svoje najljubše jedi pripravljali: šansonjerka in igralka Lara Jankovič, modni guru Milan Gačanovič, pevka Maja Prašnikar, pevec metal benda Gregor Čulk in vzhajajoča pevska zvezda Mare Brko.

Zvezdniki pa ne bodo kuhali brez nadzora in zanimivega komentatorja. Opazoval jih bo hudomušni »gastro funk« Danilo Ivanuša, znan slovenski igralec in »food stylist«. Pod budnim očesom bo spremljal vsako zanimivost in nerodnost ter prispeval k dodatni meri smeha in zabave.

Gledalci pa lahko sodelujejo s predlogi, katerega znanega Slovenca bi v oddaji želeli spremljati za štedilnikom. Svoj predlog lahko že danes oddajo na spletni strani ribanaoko.si

 

 

 

Dogajanje v zabavnem šovu Riba na oko pa lahko spremljate tudi na Facebook strani: Riba na oko in spletni strani: ribanaoko.si.

Značke

riba na oko, riba na oko recepti, tv3 riba na oko, ribanaoko si, riba na oko si, ribanaoko

Tags: ,


O avtorju

Pisec bloga had, soustanovitelj startupa Oust.me, ljubitelj internetov, tišine in sovražnik mokrih čevljev. Idejni vodja projekta digital hell.3 Responses to Na TV3 prihaja Riba na oko – najbolj resničnostni kuharski šov pri nas

 1. Biserka says:

  Spoštovani, te oddaje s kuhanjem znanih (ali tudi neznanih) ljudi so zanimive in simpatične, vendar me silno moti glasbena podlaga,ki jo vztrajno “furate” (še od prejšnjih oddaj). Ne vem, če potem doma gledate, kar ste naredili. Tudi izbrana glasba ni primern., Ko se ljudje med seboj pogovarjajo marsikaterega stavka ne slišim zradi neke trobente v ozadju ali tolkal in neprijetnega ponavljajočega se ritma še posebej, če se jih več hkratipogovarja ali pa nek gost bolj potihem ali manj artikulirano govori. SKRATKA – silno moteče! Ko ljudje govorijo ne potrebujemo dodatnih šumov. Jaz bi rada slišala, kaj povedo, saj ste jih zato zbrali skupaj, mar ne? Moja kritika je dobronamerna. Oddajo bi rada redno gledala ampak, če bo vedno tako je žal ne bom.
  S spoštovanjem, Biserka Komac

 2. Rovere Dorica says:

  spoštovani !
  Sem kar redna spremljevalka nove oddaje riba na oko. Sicer je oddaja z bolj ali večkrat manj znanimi Slovenci, zabavna in prijetna osvežitev.
  Dobronamerno pa bi vas opozorila, da bi morali udeležence bolje podučiti o točkovanju. Pri zadnji oddaji, ki se je zaključila v petek 1.4. me je zelo motilo to, da so udeleženci silno slabo ocenili Miho, čeprav je bil njegov jedilnik najboljši iz celega tedna. Menim da je pri klovnu in bobnarju prevladala stara slovenska “zavist” in sta zaradi čudovitega objekta, gostov iz Brežiškega “konca”in izbranih Isteničevih vin,nalašč Mihi dala maj točk, ker pač sama ne živita v takšnem okolju.To me je zelo neprijetno presenetilo, saj ni šlo za tekmovanje za denarni znesek, tako kot jih imajo na nemških televizijah ampak za simbolno nagrado.
  V bodoče vam želim uspešno delo !
  lep pozdrav,
  Dora Rovere

 3. Maja says:

  Rada si pogledam pogledam oddajo.
  Všeč mi je koncept, tudi ogled priprave in skupne večerje…
  Imam pa le pomislek…
  Gastro funk? Popolnoma neprimerni, nesimpatični in dolgočasni, za lase privlečeni komentarji. Kako bi bilo bolj prijetno gledati oddajo brez samooklicanega, egocentričnega Gastro funka…
  Če je to del oddaje, ki mora biti zaradi licence, potem najdite drugega, bolj simpatičnega tipa, z bolj inovativnimi in manj sarkastičnimi pripombami.
  In še – fino bi bilo, če bi opozorili “kuharje”, naj vendar ne pijejo iz steklenice preden isto vino uporabijo v kuhi (Uroš Potočnik) in naj vendar ne probavajo hrane z isto žlico, kuhalnico…ki jo potem še naprej uporabljajo.
  Brez zamere, Maja

Na vrh ↑