Resničnostni kuharski šov Riba na oko bo premierno predvajan na televiziji TV3 14. marca ob 20. uri. V njem bodo slavni od ponedeljka do petka v svoji domači kuhinji preizkušali svoje kuharske sposobnosti in z gledalci delili njihovo kuharsko znanje in  izkušnje ob pripravi večerje. V prvem tednu bodo za kuhalnico poprijeli Lara Jankovič, Milan Gačanovič, Maja Prašnikar, Gregor Čulk in Mare Brko. Pomembno vlogo v šovu pa bo imel tudi »gastro funk« Danilo Ivanuša.

Resničnostni kuharski šov Riba na oko bo vsak teden združil pet znanih slovenskih obrazov in preizkušal njihove kuharske sposobnosti. Vsak dan bo eden izmed petih kandidatov pripravil večerjo za ostale štiri zvezdniške goste. Gostil jih bo v svojem domačem okolju ter v svoji kuhinji pokazal, kako se spopada z veščinami kuhanja. V prvem tednu oddaj, ki se pričnejo že 14. 3. ob 20. uri, bodo svoje najljubše jedi pripravljali: šansonjerka in igralka Lara Jankovič, modni guru Milan Gačanovič, pevka Maja Prašnikar, pevec metal benda Gregor Čulk in vzhajajoča pevska zvezda Mare Brko.

Zvezdniki pa ne bodo kuhali brez nadzora in zanimivega komentatorja. Opazoval jih bo hudomušni »gastro funk« Danilo Ivanuša, znan slovenski igralec in »food stylist«. Pod budnim očesom bo spremljal vsako zanimivost in nerodnost ter prispeval k dodatni meri smeha in zabave.

Gledalci pa lahko sodelujejo s predlogi, katerega znanega Slovenca bi v oddaji želeli spremljati za štedilnikom. Svoj predlog lahko že danes oddajo na spletni strani ribanaoko.si

 

 

 

Dogajanje v zabavnem šovu Riba na oko pa lahko spremljate tudi na Facebook strani: Riba na oko in spletni strani: ribanaoko.si.

Značke

riba na oko, riba na oko recepti, tv3 riba na oko, ribanaoko si, riba na oko si, ribanaoko, content