Predstavljamo novo spletno stran namenjeno izključno oddaji in najemu različnih predmetov in storitev. Spletna stran Najel.bi služi kot brezplačni posredovalec med najemojemalcem in najemodajalcem. Fizične in pravne osebe imajo na voljo brezplačno objavo oglasa, kjer lahko oglašujejo oddajo in najem različnih predmetov in storitev.

Vsi zainteresirani lahko oddajo brezplačni oglas v našem spletnem oglasniku, vsi tisti, ki pa iščejo predmete in storitve pa lahko najdejo ugodne ponudnike, ki jih oddajajo v najem. Oddaja in iskanje oglasov je brezplačna, za tiste najbolj zahtevne, ki želijo povečati obseg poslovanja pa ponujamo možnost plačniške oddaje oglasa, ki bo oglas postavilo na vidno mesto in bo tako imel večji doseg.

Trenutno je na spletnem oglasniku Najel.bi, ki ponuja najem in oddajo predmetov in storitev objavljeno že več kot 2500 oglasov tako, da lahko vsakdo najde zadevo, ki jo išče in želi najeti. Pokrivamo področja kot so najem koče/lokala za praznovanje rojstnega dneva, najem razne fotografske opreme/projektorjev do najema orodja in različnih (poročnih&maturantskih) oblek, seveda so na strani dobrodošla tudi različna plovila/vozila ter nepremičnine.

Torej kaj še čakate, ste podjetnik in želite povečati obseg svojega poslovanja? Obiščite Najel.bi in brezplačno oddajte oglas za najem in oddajo vaših predmetov in storitev ter postanite vidni na spletu.

Ste morda posameznik, ki v vročih poletnih dneh želi najeti gumenjak, potapljaško opremo ali vas zanima najem avtodoma? Potem je spletni oglasnik Najel.bi pravo mesto za vas, saj boste tu zagotovo našli in najeli predmete, ki jih iščete ter potrebujete za poletno dopustovanje.

Vabimo vas da obiščete spletni oglasnik Najel.bi in oddate v najem svoje predmete in storitve ali pa najdete oglas, ki oddaja v najem predmete, ki jih iščete.